keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Heppatytöt FROM HELL!!!

Maailmassa on paljon virheitä. Blogiteksteissani on kirjoitusvirheitä, Hitlerin vanhemmat harrastivat suojaamatonta seksiä (Kuten myös Ben affleckin... ei olisi kannattanut eihän??) ja junat ovat talvisin myöhässä.
Kuvassa minä soluttautuneena uusnatsiksi. Näytän vitun
tyhmältä ja miks helvetissä multa puuttuu toinen sukka?
Joitakin virheitä voi myös korjata. Kuten rumia neniä ja liian pieniä tissejä. Myöskin on kunnianarvoinen ja mielihyvää tuottava velvollisuuteni nyt korjata erästä SUURTA harhaluuloa. Nimittäin uusnatseista. Tuo kouluttamaton, ryhmälobotointia/onanointia harrastava, tribaalitatuoinneista pitävä, kaljuuntuva ja helvetin ruma ihmisryhmittymä. Tiedätte varmaankin keistä puhun??


Nyt jo kuumeisesti mietitte, missä olette menneet vikaan? Lakatkaa syyttelemästä itseänne rakkaat ja höpönassut lukijani. Ja laittakaa se kynttelikkö takaisin ikkunalaudalle. Voin kertoa teille mitä viimeisin soluttautumiseni uusnatsien iltapäiväkerhoon tuotti.

Tämmöstä pelottavaa krääsää ne lähettelee
postissa uusnatseille.. HUH HUH!! 
On yleinen harhaluulo, että uusnatsit vaan satunnaisesti hakkaavat meitä tavallisia ja viisaita ihmisiä, joko kateudesta tai silkasta kivikautisesta vaistosta olla tyhmä kuin apina ja käyttäytyä väkivaltaisesti. Kivikautinen jäänne aivoissa myös selittäisi ne tribaalitatskat,aurinkolasit ja ominaishajun. Mutta näin ei kuitenkaan ole. Koko uusnatsiurpoilun taustalla on erittäin vaarallinen ja organisoitu SALALIITTO. Järjestö nimeltä UUSNATSIHEPPATYTTÖKERHO. Näiden heppatyttöjen pelinappuloina toimivat uusnatsiurpot ottavat syyt niskoilleen.

Ettekö tulleet ajatelleeksi. No ette varmaan, mutta miettikääpäs näitä seikkoja eli niin kutsuttuja evidenccejä!!





1. Sarah Jessica parker. Adolf Hitlerin ex-tyttöystävä. Joka tunnetaan paatuneisuudestaan uusnatsismiin ja on yhdistetty useisiin organisoituihin urpoiluihin. Kuten NakkilanNatsit vs. Espoo -koripallo otteluun.

IIIhahhhaa iiihahhaaa hepo hirnahtaaaaa... Sarah jessica parker näyttää hevoselta mistä voidaan päätellä hänen olevan samanlaisessa suosiossa heppatyttöjen keskuudessa kun kissat olivat muinaisille epygtiläisille.


2. Heppatytöt ovat kauniita, pieniä, tuuhea tukkaisia, laihoja, fiksuja, kilttejä, pidettyjä, hyviä piirtämään ja ratsastamaan. Eli toisinsanoen kaikkea mitä uusnatsit eivät ole. Mutta haluaisivat?...



3. Enempää todisteita ei tarvita koska olen aina oikeassa ja asia on näin this case is closed.

"Oli oikein, että mua lyötiin mahaan koska sanoin et dinon blogi on ihan huono vaik oikeesti oon vaan kade sen hyvälle pepulle ja must se blogikin on tosi hauska!!" -Houdini 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti