sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Audikuskit from hell!

PRRRRRRRR.... Päässäni pirisee kuin Zöke "subutex" Keljusen nokia 3310.
Audikuskit. Nuo katujamme ylihinnoitelluilla autoillaan kiitävät perkeleet. Se valehtelee joka väittää ettei ole koskaan tullut audikuskin töytäisemäksi tai ajanut ojaan noiden geelipäisten kiilusilmien  järjenvastaisten ohituksien seurauksena. Moni muukin varmaan pyörii levottomana öisin sängyssään miettien, mitä helvettiä on tämän käsittämättömän vitsauksen takana? Onko kyseessä taas jokin salaliitto? En kestä tätä epätietoisuutta.... on aika SOLUTTAUTUA!
Kuva minusta audiliittoon soluttautuneena.

Kaivoin jostain mieleni syvimmistä onkaloista esiin audikuskeille ominaisen kusipää -luonteen ja soluttauduin Audikuskiliittoon. Kenttätutkimusta tehdessäni huomasin technomusiikin aivoja stimuloivan vaikutuksen. Välittömästi kuullessani mitä psykedeelisempiä soundeja ääntäkin nopeamman basson tahdittamana alkoi aivoissani kehkeentyä vallitseva kusipäisyyttä lisäävä  sähköimpulssi. Mieleni teki lähteä toteuttamaan  mitä järkyttävämpiä kaistanvaihdoksia ja shokeeraavia ohituksia!
Huomasin myös seuraavan seikan. Nimittäin audikuskeja on kahta erityyppiä;

1. Nuorehko mieshenkilö jolla on ylimääräistä hilloa koska tekee töitä vuorokaudessa 25 tuntia, mahdollisesti ulkomailla, viikonloppuisin audeilee, saa palkan pimeenä. Tykkää tribaalitatuoinneista ja lähiöistä.
2. Nainen/Mies ikä 30-50v. Pukeutuu mustaan. Ei hymyile. Omistaa myös kotiteatterin ja muuta turhaa elektroniikkaa digitaalisestä valokuvakehyksestä ledivalosuihkuun.

Kuvassa Audi tavanomaisen päiväajelun jälkeen.
Edellä mainitut seikat yhdistettynä mieltä pärisyttävään technomusiikkiin ja liian tehokkaaseen autoon synnyttävät tuhoisan sekä erittäin vakavasti ärsyttävän ilmiön; Audikuskin.

Hiivittyäni hiiren hiljaa kardemumman yössä audiliiton konttorissa sain käsiini ennen näkemättömän joukkotuhoaseen luonnostelman ja cd-romin eli "rompun" , jossa ase esitellään kattavasti kaikkia wordin fontteja ja värejä käyttäen. JÄRKYTTÄVÄÄ!!!

Uusi spektaakkelimainen Audi-amfibi! 
Audi-amfibilla voi nykyisten brassailuominaisuuksien lisäksi nyt myös kaahailla vedessä ja ilmassa. Uusi sensaatiomainen ominaisuus mahdollistaa useampien maapallon lajien yliajamisen. 
Uudella Audi-amfibilla voit muun muassa;
-Törmäillä söpöihin delfiineihin
-Liiskata viattomia liito-oravia tahi muita uhanalaisia eläinlajeja.
-Parkkeerata entistäkin vittumaisemmin esimerkiksi toisen auton päälle, uima-altaaseen tahi mafiatyylisesti kerrostalojen katoille. 
-Tehdä entistä vittumaisempia ohituksia esimerkiksi lentämällä ohitettavan auton yli renkaat kattoa hipoen.
-Saastuttaa lähempänä otsonikerrosta joka audiliiton teettämän tutkimuksen mukaan edesauttaa ilmastonmuutosta. (ei tieteellisesti todistettu fakta)


"Kahta en vaihda. nimittäin Dinon blogia ja liukuväritettyjä silmälasejani. Valkosipulimajoneesi on myös hyvää....." -Mikko Alatalo

Tiesitkös että samurai -miekalla voit kätevästi leikata hiukset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti