perjantai 19. lokakuuta 2012

vaaleanpunainen glitter-media

Rakkaat kiilusilmäiset ja suippokorvaiset lukijani. On jälleen aika korvata vääriä ajatuksianne dinon oikeilla ajatuksilla. No mitähän tällä kertaa voimme oppia tuolta kaikkien osa-alueiden maisterilta, aikamme profeetalta, miettii moni pieni ihminen toinen käsi hiirellä ja toinen syvällä perseessään.

Ihan oikeesti. Mitä helvetin vittua. En edes tiedä kumpaa arvostan vähemmän, iltapäivälehtiä vai niiden lukijoita... Aivopesusanomat ja ketä-kiinnoostaa-kellä-tanssitähdellä-on-tällä-hetkellä-nuha-lehti.... Mäkin haluan kirjottaa omaa lehtee jos jengi ihan oikeesti uskoo mitä niissä lukee.

Mäkin osaan keksiä vitun kreisiltä kuulostavan influenssa -taudin et jengi ihan oikeesti uskoo et siinä on jotai helvetin uutta ja pelottavaa kerta eihän se viime vuotinen ja sitä edellisvuotinen flunssa ollu mitää tähän verrattuna kamoon sen nimes ei ollu ees yhtää eläintä hei kamoon kyl tää sammakko-influenssa taitaa olla ny iha oikeeta epidemia-ainesta!!!! haetaan rokotteita ihan vitusti!!! joo joo niitä just jota ei oo testattu viel koska just ny mua pelottaa vitusti ei sit ku oon jo kokenu sen nuhan ja todennu et ai se onkin vaan oikeesti samaa paskaa ku muutki persereikäleipänuhat. mut onhan ne kyl kuumottavia ne kaikki tilastot.....


"I, i follow, i follow u...." -Lykke Li

"Dinon blogi on parasta huumetta..." -Amy winehouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti