keskiviikko 16. tammikuuta 2013

KannabisLeaks

Noniin rakkaat lukijani,on aika nostaa kissa pöydälle eli niin sanotusti avata hieman virtuaalisia salaisuusuuksien lähteitäni. Olen nimittäin viime aikoina saanut fani -postieni /nallejeni seassa joidenkin nettisalapoliisien huolestuttavia johtopäätöksiä koskien pilven polttelua. "Niin että ku mielikuvitus siellä laukkaa ja sitärataa ja kaikkea vihaat ja sitä rataa että vissii taiat joka päivä poltella ja sitä rataa" "No onhan se täysin mahdotonta pilkata muita ihmisiä ironisellä meiningillä ja tällästä blogia pitää, ellei sitten polttele pilveä...PÄIVITTÄIN...."

Kuvassa Ranskalainen isoisoisoisoisoisäni  Pierre Lö Paukku. Pilven polttelu on
sukumme kauaskantoinen tapa ja elämäntyyli. 
Nyt te khakihattupäiset piippua imailevat nettien salaisuuksia kaivelevat Nikke Knartterttonit YOU CAUGHT ME!!!!!!!!!! Myönnän, kuinka kukaan voisi vihata esimerkiksi audikuskeja, teekkareita, kokoomusta, hippejä, lähiöjäbiä ja tanssivia animaatioeläimiä, ellei polttelisi pilveä kaiken aikaa all day long?? Sehän on täysin luonnotonta!!



Jotta vakuutan myös teidät muut (jotka ette ehkä näin edistyksellisiin päättelyihin kyenneet), että ihan selvästihän pilvihemmohan minä olen, julkaisenkin täällä hieman näiden salapoliisien teorioita tukevaa materiaalia.

Tässä teille: Satanistinen kaikkienvihaaja -blogi goes to SATANISTINENPILVENPOLTTELU -BLOG


Todiste numero1. Suomen poliisia herjaama tekaistu uutisjuttu. Ironista eikö? Vain pajapää tekisi? eikö?

Kuvassa poliisikissa kenttätyössä.
Poliisien määrärahojen resurssi pulan vuoksi Suomen poliisin on ollut pakollista ryhtyä käytännön rahaleikkauksiin. Käyttöön on otettu edullisemmaksi todetut poliisikissat. Kissojen kustannuksia laskiessa otettiin huomioon kissanruuan edullisuus ja kissojen omatoiminen, kulkuneuvoista riippumaton matkustaminen poliisiasemalta pidätyspaikalle. Kissat eivät myöskään tutkimusten mukaan syyllisty yhtä usein alaisten tahi työkumppaneiden ahdisteluun työpaikan suihkutiloissa kuin ihmispoliisit, säästö kohteena on näin ollen oikeudenkäyntikulut sekä sairaslomat. Ylikomissario Tauno Kettusen mukaan poliisikissat "sähisevät" ja raapivat vorot pidätyskuntoon.
Lisäksi talvella osa poliisiautokalustosta myös korvataan luontoa ja määrärahoja säästävillä Stiga -rattikelkoilla. 

Todiste numero 2. Henkilökohtaiset hitaus ennätykseni.

1.Tonnikalasäilyketölkin avaaminen 45 minuutissa
2.Kaverilla lielahdessa linja-autolla käyminen 11 tunnissa.
3.Servetistä orava -origamin vääntäminen 55 minuutissa.
4.Madventures DVD -boksin avaaminen ja levykkeen syöttäminen dvd -laitteeseen 2 vuorokaudessa.
5.Tämän tekstin kirjoittamisen aloittamiseen kulunut aika 3 kuukautta.

Todiste numero 3. Kauppakeskus -gallup. "Uskotko Dinon polttelevan pilveä päivittäin kirjoittamansa blogin perusteella?"

Jouni, 33 v. "Hmmm.. No tuota kyllähä sie miu mielest o järkeenkäypää ku harvemmi  tällee ihan perusjannut alkassivvaat nii korkeelentosta huumorria netissä kylvämähän ja muita pilkkanansa pitää. Itseänikin on siellä haukuttu. varmaankin."

Mirjam, 27 v. "No itsehän pidän Dinon pepusta , että sillai en lähde kommentoimaan tuota väitettä  pistä nyt siihe vaikka  että en. Mutta niinhän se on, että jokainen kannabispiikki voi tappaa!"

KalleVille, 24v. "No ironia ja sarkasmi on yleensä laji joka on kovassa suosios pajauttelijahemmojen kesken...Mikäs siin jos blossi maistuu meitsi digaa kuunnella suomireggaee ja voisin hyvin Dinon pyytää megee vähä räbäytteleen junou?"


Olisin myös laittanut tänne linkin muutamaan nettiadressiin, mutta en jaksanut niitä pilvenpoltteluni rasittamin aivoin tänne linkittää käykää itse katsoo nää. "Poliisit pois suomesta", "Kannabis ja kaikki muutki huumeet laillisiks", "Kaikki tekeminen lailliseks", "Kaikki niheily laittomaks!" ja "Free Ville"







"Dinon kaa tuli kyl poltettuu pilvee ja meno oli aik hilpee..." -Bob Marley 

"Ennen elämäni oli yhtä helvettiä... Naisia, viinaa, samariinia ja ulostuslääkkeitä. Nykyään luen satanististakaikkienvihaaja -blogia ja nauran itseni uneen." -Levoton Tuhkimo 

7 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa!!!
    Keijo kiittää ja kuittaa.

    Pistetäänkö ens viikol piuhalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parahin nakukeijjo hehehhe olipa ovela sutkautus mutta juu piuhalle piuhalle nutturat nurin ja sutturat poriin!!

      Poista
  2. Rakastan sua.

    VastaaPoista
  3. Olen ihastunut.

    VastaaPoista
  4. Haluun rakastella sua.

    VastaaPoista