tiistai 4. syyskuuta 2012

Dinon manifesti; Blogiversumin vallankumous

En ole robotti. jos olisin robotti mulla ei olis blogii. nimittäin google-tilin tekemiseen on edellytys ettei ole robotti. ja blogin tekemiseen edellytys että on google-tili.
nyt voidaan pyyhkiä hikikarpalot otsalta, lakata pidättämästä hengitystä, lopettaa hiuksien repiminen ja ottaa se nyrkki pois perseestä kun tuli se nyt selväks että meikäläinen on ihan Dino vaan.

Tänä aikakautena kun kaikenlaiset idiootti ihmiset (esim lähiöissä asuvat lesbot, homot, heterot,hipsterit)sunmuut pääsee valtoimenaan kirjotteleen nettiin typeriä ajatuksiaan ja tukkiin viattomien ja oikeiden ihmisten serverit herää monille varmaan kysymys no että onkos tämä satanistinenkaikkienvihaaja -blogi myös ihan täyttä kurapaskaa. sormi suussa ja suu hevosenkengällä siellä mietitään että eihän tätäkin nyt si kirjota joku saatanan lähiötukkahällänkellarilesbo tai pahimmassa tapauksessa tuo kauhuakylvävän hipsterirodun edustaja. Koska olen eriajattelevainen tyyppi niin teitä ajatellen julkaisen täällä blogissani julkkisten sun muiden urpojen mielipiteitä blogistani (voitte sitten olla niiden kanssa samaa mieltä eikä näin ollen tarvi nähdä vaivaa muodostaakseen oma mielipide).

"Kun kuulin että Dino alko pitää blogia paskansin housuuni, sit oksensin niiden housujen päälle ja söin ne housut ja oksensin ne ulos si paskansin niiden päälle ja tein siitä itelleni aamupalaomeletin jonka tungin perseeseeni. et vitun hyvä blogi siis ps.dinol on hyvä peppu!!!" -Miley Cyrus
Tähän ihkaensimmäisen postaukseni loppuun vielä päivän piristävä vitsi, jonka keksin itse siis, tänään, kello 13:00.

KUINKA MONTA LÄHIÖTEINIGOOTTIA VOI TUNKEA BON JOVIN PERSEESEEN ENNENKUN SE LOPETTAA MUSIIKIN TEKEMISEN?
-NO EN VITTU TIIÄ! KOKEILLAAN!!!!!!!!

"Jumala loi taivaan ja maan ja lähti sitten nettikahvilaan lukeen dinon vitun parasta blogia" -Raamattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti