torstai 6. syyskuuta 2012

Teekkarit From Hell

tää kuva puhuu puolestaan (ja mäkun meinasin eka muokata
hulvattoman pilakuvan teistä.)
Nyt te haalareihin pukeutuvat  pikkupirulaiset lukekaa tämä.
te olette vitun noloja. näytätte urpoilta niissä haalareissa. maailma olis parempi paikka jos ette esim leikkis mitään vitun typeriä seuraleikkejänne yleisissä puistoissa joissa oikeesti käy ihan vittu oikeita ihmisiä ja jokka haluis viettää niin sanotusti teekkarittomia-puistossa-olemis-hetkiään saatana rauhassa. eiii siellä on joku sukkahousut päässä ja ilmapallot repusta roikkuen jonkun reppuselässä heittelemässä mölkkyä vittu!!!!!!!
(siitä kuitenkin kiitos teille että sentään tajuatte käydä sellasis baareis jois ei käy kunniallisia oikeita ihmisiä kuten minä.pysykää vaan niissä pillunränkläyshiuspidennysglittermegahomodiscoissanne)

Teidän innoittaman tässä nyt kirjaankin ylös mitkä kaikki maailman asiat parantuis jos te häviäisitte maapallolta;

-maailmaan tulisi rauha ja kukaan ei enää sotis
-vesivarrannot uusiutuis jatkuvasti
-bussit sun muu julkisenliikenteen ajoneuvot korvattais lentävillä sateenkariponeilla
-Mikko alatalo painuis helvettiin eikä siis näin ollen enää tekis musiikkia tahi olis mukana politiikassa (mikäli keskustan kansanedustajana olemista siksi edes lasketaan)
-AIDSiin löytyis parannuskeino
-Kukaa ei enää koskaa tekis vitun typeriä nettiadressei kuten; "laillistakaa kannabis vittujee", "Homot ahvenanmaalle ja neekerit kans hei", "Päivi Räsänen pois eduskunnasta", "Makkaraperunat halvemmiks!!" yms yms yms.
-Päivi Räsänen kyl vois myös painuu helvettii (mut hei kamoon ei se adressi nyt hei pliis hei oikeesti auta ihan välttisti tuohtuneet kansalaistoverini)
-Taloja lakattais valmistamasta lasista.
-Otsonikerros ja Johanna Tukiaisen meikkikerros yhdistäis voimansa maapallon suojelemiseks,
-kukaan ei enää koskaan ohjais yhtäkään romanttista komediaa varsinkaa sellasta jossa on adam sandler vittu päänäyttelijänä helvetti
-teleporttaus mahdollistuis
-ihmiset lakkais julkasemasta jokasen vitun ateriansa kuvamuodos netis ok.

päässä särisee. särisee ku "Aurajuusto"-Georgelta lainatun kaapelidigiboxin aikuisviihde kanavan primetime aikaan pyörivä sveitsiläinen satanistinen heinäsirkkaporno.
"Siino meinaa semmone ploki että pöllähtää palloon ku pertin porstuan penkin alla paistunu lööperiliemi ja kilon jöötijökkelö hookoon blöötä ja neekerikki valahtaa kalpeiks perkele!!!!!!" -Timo Soini

Tiesitkös että käsiaseella voit kätevästi avata papupurkin, koota Messerschmitt Me 262 hävittäjälentokone -pienoismallin  tai vaihtaa tv-kanavan?



-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti