sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Los Hipsterdos

Kansa on peloissaan. Mielet on järkkyny ja teevedet läikkyny. keskustelufoorumit tukossa ja mummelit kumossa. "Voiko ihminen kuolla silkkaan pelkoon??" moni miettii. Keskuudessamme elää pelkoa herättävä alati vaarallinen ihmisrotu; hipsterit. Jokainen meistä tietää että jotain nuo tyylirunkkarit juonii mielessään...

kuva minusta soluttautuneena hipsterilaumaan
Epäitsekkäänä ja vaatimattomana ihmisenä uhrasin itseni kanssaeläjien puolesta ja soluttauduin hipsterilaumaan paljastaakseni totuuden ja estääkseni maailman laajuisen katastrofin; hipsterivallankumouksen.

Nuo kauhua kylvävät kovanaamat kuuluvat rikollisjärjestöön nimeltä Los Hipsterdos, jonka perustajana ja hengellisenä johtajana toimii Mikko Alatalo. Osa saattoikin jo päätellä että kyllähän se aika ironista ehkä jopa sarkastista on käyttää niitä lasei. laulaa jotai höppänöppäkonkkkakänkkärankkapölöpölö -biisiä ja olla keskustan kansanedustaja. eihän sellasta tee kun läpällä. tai hipsteri....
Silminnäkijän kuvailun perusteella piirretty
hipsterimies
Mikko alkoi kasvattaa tietoisuutta ideastaan muuttaa maapallo kolmioksi (koska pallo on too mainstream) ja hävittää maakolmiolta kaikki paitsi seuraajansa. Pian tietoisuus levisikin. syntyi Los Hipsterdos.Venytyskorut heiluen ja pipot takaraivolla keikkuen järjestö keräsi voimiaan tavoitteenaan valmistaa niin vitun ironinen joukkotuhoase että jengi kuolee silkkaan mistään mitään tietämättömyyteen: Bändi jota kukaan muu ei kuuntele. tai tiedä. se on nii hipsterijuttu et kukaa ei tiedä sitä. eikä oo ees kuullu hei. ei oo tosiaan mikään mainstream juttu siis.

Tutkimustani tehdessä monet pelokkaat kansalaiset lähestyivät minua mieltäaskarruttavine kysymyksineen joihin ajattelin nyt antaa vastauksia.säästäkää siis kyntenne ja huojentukaa.

hipsterinainen 
"kerran yks hipsteri käveli mun takana nii mietin et voiko ne esim raiskaa mut??" -Eivät. Hipsterit eivät ole kiinnostuneita seksistä niitä kiinnostaa muotiblogit ja hipsterimusiikki ja kattella kissavideoita.

"Missä sitä oikein uskaltaa asua ku tuntuu et niitä on nykyää jokapaikas?!!" - Hipsterit viihtyvät yleensä suurissa kaupungeissa, mutta vitsikkäät yksilöt muuttavat toisinaan ironia syistä johonkin junttilaan. Mutta tässä lista kapungeista/kaupunginosista joissa hipstereita ei tavata koskaan, joissa siis toisin sanoen on hipsterittömyys-takuu
-Viiala
-Korso
-Tesoma
-Intia
-Turku
-Jamaica

Los Hipsterdos johtaja
-Mikko Alatalo
"Onko Mikko Alatalolla oikeesti maailman akustisin kitara?" - kyllä on.

"Miten hipsterin voi tappaa??" -Hipsterisivusto Tumblerin kaatuminen melko varmasti tappaisi muutaman silkkaan tylsyyteen.



"Ajelin pääni kaljuks ettei hiukset tuu naaman etee ku luen Dinon blogii." -Britney Spears



Tiesitkös että käsiaseella voit kätevästi pilkkoa sipulin tai vaihtaa kellosi talviajasta kesäaikaan?

5 kommenttia: