keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Jotain Sandlerin perseestä löydettyä....

Adam Sandler. Jonka perseestä hipit löydettiin.
Kansan mielenterveys on taas kerran järkynyt.Unettomia öitä on vietetty. päihteisiin on tukeuduttu. Nyt varmaan jo mietittekin että mitäs nyt tällä kertaa!! No minäpä kerron ja säästän teidän kärsimättömiä aivolohkon osia joita epäitietoisuus jo kalvaa. Adam Sandlerin perseestä on löydetty kokonainen yhteisö epämusikaalisia, kaamosmasennuksesta kärsiviä, sienitripeillä sekoilevia ja epävireisiä soittimiaan soittelevia maailmanparantajia! Kyseinen löytö selittänee Sandlerin uran surkeiden komediaelokuvien miespäänäyttelijänä...

Ehkä teistä nokkelimmat miettivätkin että eihän nyt kukaan näyttele noin vitun romanttisissa komedioissa ellei jotain oo työnnetty rektumiin?! että että pakkohan sieltä hanurista jotain ylimäärstä on löytyä kun tollasta tekee?!

Taas kerran kuvaan astuu kaunis mutta vaatimaton profiilini synkät juonet vainutessaan ja agenttimaisesti soluttautuneena epämusikaaliseksi hipiksi. pakkohan tämä on selvittää. kuka on tämän takana?

minä soluttautuneena hippiyhteisöön.
Kukapa olisi uskonut että Adamin perseestä löydetyn trippihippilauman sinne työnsi Adamin surkeisiin vitseihin kyllästynyt avaruuskyborgi galaxilta jonka nimeä en nyt lähihistorian pajauttelun jäljiltä muista. Tavoitteenaan kyborgilla estää Toijalan ja Viaalan kuntaliitos.

Adam Sandler näyttelee tässä kieroutuneessa juoneessa joukkotuhoaseen roolia (huh kerranki jotai muuta ku urpoo jonka muija pettää sitä yjossai runkkukomediassa..).
Katala juoni huipentuu kun Sandlerin on määrä saapua Viialassa vuosittain järjestettävään Gaalaan (jossa ratkeaa surkeiden elokuvian väliltä mikä nyt onkaan kaikkein järkyttävintä kurapaskaa ja kuinka helvetin käytetty juoni voidaan käyttää vielä uudeelleen ja tehdä se vielä huonommin ku alkuperäset). Gaalan puoliajalla hippiheimosto vapautuu Sandlerin rektumista ja gaalasta tulee näin ollen (jos mahdollista) VIELÄ PASKEMPI.
eikös olekkin hauskempia vitsejä kun adam sandlerilla?
Sieniä ravinnokseen imailevien, surkean epävireisesti soittimiaan soittelevien ja naiveja maailmanpelastus aikeitaan pajapäissään sössöttävien hippien on määrä syöstä kunnanjohtaja, herra barbababa, järjiltään.
Kumpi voittaa? vitsikäs avaruuskyborgi vai kunnanjohtaja barbababa (joka muuten pystyy muuttumaan uima-altaaksi wwwouuuuuu siistiä vai mitä??)?



"Pistäkää ristille vaika se pitkätukkanen hintti, meikä menee lukee Dinon blogii se on vitu hyvä!!" -Juudas

Tiesitkös että konekiväärillä voit kätevästi leikata nurmikon makuuasennossa?

5 kommenttia:

  1. asiablogi. asiablogi. asia.

    VastaaPoista
  2. siis voiko oikeesti noi kellon ajat täsmätä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei vitus voi..... trololo korjaan asian kun jaksan.

      Poista
  3. Ihan vitun hyvä blogi ! Loveen. Tää rulaa

    VastaaPoista
  4. Nää julkkissitaatit on mulle välttämättömiä.

    VastaaPoista